Certificeringen - Niefra Beveiligingen
16556
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16556,page-child,parent-pageid-16289,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Certificeringen

Niefra beveiliging is een volledig en officieel KIWA gecertificeerd technische beveiligingsbedrijf, we beschikken over de volgende certificeringen:

BRL BORG Technisch beveiligingsbedrijf

ISO 9001

Sterkin

De combinatie van BRL BORG Technisch beveiligingsbedrijf  en ISO 9001 is een niet veel voorkomende in de beveiligingsbranche.

De reden dat wij ook voor een ISO 9001 erkenning hebben gekozen is om aan onze klanten te kunnen tonen dat wij volgens klantgerichte procedures werken. We kunnen het immers wel zeggen, maar nu kunnen we het ook bewijzen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over ons bedrijf en over hetgeen wij leveren, uw beveiliging.

Ons Sterkin certificaat geeft ons het recht om in de meterkast, bijvoorbeeld, de alarmcentrale aan te sluiten. Dit is uiteraard veel veiliger dan met een stekker in het stopcontact de aansluiting te verrichten.

Verder zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA certificaat.

Over de certificering van de kennis van onze medewerkers kunt u meer lezen onder beveiligingsadviezen

Wij hebben u het e.e.a te bieden; wij zijn technisch, klantgericht, werken veilig en hebben veel verstand van beveiliging.Maak kennis met de technisch adviseurOfferte aanvragenContact opnemen