Missie en visie - Niefra Beveiligingen
16555
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16555,page-child,parent-pageid-16289,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Missie en visie

Wij willen de werk en/of leefomgeving veiliger maken. Wij doen dit door onze kennis en ervaring van meer dan 30 jaar in te zetten om een passend beveiligingsplan af te geven. Wij geloven dat een goede beveiliging uit verschillende op elkaar afgestemde en geprojecteerde beveiligingssystemen bestaat, die elkaar aanvullen en versterken. Dit doen wij met liefde voor een ieder die waarde hecht aan kwaliteit, veiligheid en aandacht. Wij willen bij onze klanten opvallen door onze klantgerichtheid, zo hebben wij 5 uitgangspunten geformuleerd waarvan wij als organisatie het belangrijk vinden dat onze klanten deze ervaren tijdens contact met Niefra maar ook na de oplevering van de beveiliging:

1 persoonlijke aandacht

2 de ongekende luxe van veilig voelen

3 de sterke ketting van veiligheid zonder zwakke schakels

4 domotia voor ’t gemak én de veiligheid

5 24/7 tot uw dienst

Wij eisen van alle medewerkers een hoge kwaliteit bij de installatie van de systemen, maar ook in de telefonische contacten. Daarom hebben alle medewerkers een opleiding gevolgd, waardoor er kwaliteit en kennis mag worden verwacht.

Om onze kwaliteit en klantgerichtheid uit te dragen zijn wij BRL BORG technisch beveiligingsbedrijf gecertificeerd, ISO-9001 gecertificeerd, Sterkin gecertificeerd en al onze medewerkers hebben een VCA diploma.

Niefra Beveiligingen is gespecialiseerd in beveiliging en in beveiliging alleen!

Want, beveiligen is vak!Maak kennis met de technisch adviseurOfferte aanvragenContact opnemen