Beveiligingsoplossingen

Wij beveiligen al ruim 40 jaar. Beveiligen is een vak, óns vak. 

Niefra Beveiligingen levert dienstverlening in de vorm van ontwerp, installatie, onderhoud en beheer van camera- en alarmsystemen voor bedrijven en particulieren.

 

Wij verzorgen al ruim 40 jaar technische beveiliging voor onze klanten met persoonlijke aandacht. Onze oplossingen vormen een sterke ketting van veiligheid zonder zwakke schakels. Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig gevoel. Heeft u een vraag of is er iets aan de hand? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst.

Met toegangscontrole regelt u de toegangsverlening tot een gebouw, waarmee u zorgt voor beveiliging tegen onbevoegde indringers. U controleert welk individu toegang heeft tot een gebouw of gebied, waarna de toegang vervolgens wordt verleend of wordt geweigerd.

Met inbraakbeveiliging treft u beveiligingsmaatregelen om uw gebouw of huis te beveiligen tegen mogelijke inbraak. U kunt op afstand nagaan wat er aan de hand is en nodig kunnen u of de meldkamer opvolging inschakelen óf direct de politie op de hoogte stellen.

U beschermt uw eigendommen en andermans eigendommen met beveiligingscamera’s. Camera beveiliging wordt ook wel CCTV (closed circuit tv) of video observatie systeem genoemd. Met beveiligingscamera’s houdt u toezicht op uw bedrijfspand, terrein of woning.

Oplossingen voor overval beveiliging hebben tot doel om een overval te voorkomen, te verstoren of hulpdiensten in te schakelen. Een overval brengt veel narigheid met zich mee, dus u voorkomt dit graag of u wilt de gevolgen beperken als het onverhoopt toch gebeurt.

Bouwkundige beveiliging heeft tot doel om incidenten rondom uw pand te voorkomen of te vertragen. Bouwkundige maatregelen voor beveiliging zorgen ervoor dat indringers ontmoedigd of vertraagd worden bij een poging tot inbraak, door bijvoorbeeld hekwerk en kluizen.

Uw technische beveiligingsoplossing is ontworpen en geïnstalleerd om u optimaal te beveiligen tegen ongewenste gebeurtenissen. Het is belangrijk dat uw beveiliging goed blijft werken. Om hiervoor te zorgen, bieden wij een abonnement voor compleet en secuur onderhoud.

Wat onze
klanten over
ons zeggen.

 
 

 
 

Mogen wij u helpen?

 

020-6340043

 
Bel ons