Onderhoud

U heeft een technische beveiligingsoplossing laten ontwerpen en installeren. Hier is veel zorg in gaan zitten, zodat u optimaal beveiligd bent tegen ongewenste gebeurtenissen. Het is belangrijk dat uw beveiligingsoplossing goed blijft werken. Om hiervoor te zorgen is onderhoud nodig. Wij bieden een onderhoudsabonnement om u te verzekeren van een werkend systeem en een veilig gevoel.

Onderhoud van uw oplossing voor technische beveiliging 

Goed en compleet onderhoud vraagt tijd, nauwkeurigheid en aandacht. Toch worden onderhoudscontracten vaak gezien als iets negatiefs. U heeft immers de beveiligingsoplossing al aangeschaft en het gevoel bekruipt dat u voor het afgenomen onderhoudsabonnement niets direct iets tastbaars terug krijgt. 

 

Veiligheid en een veilig gevoel zijn natuurlijk ook niet tastbaar. Om hiervoor te blijven zorgen is het wel belangrijk dat uw zorgvuldig uitgekozen en geïnstalleerde beveiligingsoplossing probleemloos blijft werken door de jaren heen. Daarnaast levert goed onderhoud op termijn geld op. U bespaart hiermee de aanschaf van een kostbare vervangende beveiligingsoplossing.

 

Abonnementen voor onderhoud en meldkamer

Voor het onderhoud en beheer van uw technische camera- en alarmsysteem bieden wij een onderhoudsabonnement met storingsdienst. Ook kunt u een meldkamer abonnement afnemen. De abonnementen zijn beschikbaar met verschillende serviceniveaus. Zo heeft u altijd het abonnement dat goed past bij uw wensen en verwachtingen. 

 

Het onderhoudsabonnement bevat een periodiek jaarlijks preventief onderhoud aan de installatie, inclusief het gebruik van de storingsdienst. De 24-uurs storingsdienst verhelpt storingen of foutmeldingen op uw installatie.

 

Onderhoud zonder druk van de klok

Het jaarlijkse onderhoud aan uw camera- of alarmsysteem wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde monteur met een TBV diploma (Technicus Beveiligingsinstallaties). Dit onderhoud wordt zeer secuur en uitgebreid uitgevoerd door de onderhoudsmonteur. Bij het onderhoud werken wij volgens de BRL BORG richtlijnen. Alle bevindingen en aanpassingen tijdens het onderhoud worden gedocumenteerd in een onderhoudsrapport.

 

Elk component van uw installatie wordt opengemaakt en alle onderdelen worden schoongemaakt.  Het systeem wordt uitgebreid getest, uitgelopen en bij twijfel op juiste werking worden onderdelen vervangen.  De software wordt geüpdatet en harddisks en recorders worden nagekeken op correcte werking. 

 

Ook kijkt de monteur of het systeem nog voldoet aan alle eisen en wordt gekeken naar wijzigingen in de situatie ten opzichte van het moment van installatie of het laatste onderhoud. Als bij de inspectie van de bouwkundige situatie blijkt dat er wijzigingen zijn opgetreden, dan wordt de beveiligingsinstallatie aangepast zodat het camera- of alarmsysteem ook voor de gewijzigde situatie goed staat afgesteld. 

De belangrijkste voordelen van een onderhoudscontract

Het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw beveiligingsinstallatie bij Niefra Beveiligingen breng een aantal voordelen met zich mee:

 • onze servicedienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking;
 • eenmaal per jaar voeren wij een grondige controle en onderhoud van uw beveiligingsinstallatie uit;
 • naast het onderhoud inspecteren wij jaarlijks of het systeem voldoet aan de dan geldende BORG eisen;
 • bij een onderhoudscontract betaalt u een lager uurtarief voor de monteur;
 • u ontvangt 10% korting op materiaal in het geval van een storing om de betreffende storing te verhelpen;
 • bij een onderhoudscontract én een meldkamercontract krijgt u 25% korting op de totaalprijs.

 

Meer weten over een onderhoudscontract

U wilt na installatie van uw beveiligingsinstallatie zeker zijn van correcte werking, juiste in- en afstelling en een goed functionerende technische beveiligingsoplossing? Bekijk de mogelijkheden van een onderhoudscontract om te zorgen dat de installatie nog jaren meegaat en blijvend zorgt voor een onbezorgd veilig gevoel.

 

Wilt u meer informatie over onderhoudscontracten? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem contact op via 020 6340043 of laat een bericht voor ons achter.

Werken met Niefra is…
 • Makkelijk en snel communiceren
 • Kwaliteit tot in de kleinste details
 • Moderne technologie
 • Creatieve oplossingen voor uitdagingen
 • Meest actuele kennis en kunde
 
 

 
 

Mogen wij u helpen?

 

020-6340043

 
Bel ons