Werken bij Niefra

Word jij onze nieuwe technische collega?

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de technische beveiliging? Mooi!
Wij zijn continu op zoek naar toppers die de ambitie hebben om in de technische beveiliging te gaan werken of hun sporen reeds hebben verdiend. Wij hebben op dit moment ruimte voor (aankomende) installatie deskundigen én onderhoud deskundigen.

Gezocht: (aankomende) deskundigen installatie en onderhoud

Wij zijn onder andere op zoek naar een Elektrotechnische Beveiligingsmonteur. Monteur dekt eigenlijk niet helemaal de lading. Wij noemen onze monteurs liever Engineers. Je krijgt een grote mate van verantwoordelijkheid en we waarderen ieders kwalitatieve en zorgvuldige werk bij onze klanten. Onze collega’s leveren zulke mooie resultaten, dat we vinden dat de titel Engineer net iets meer eer aan hun werk én hun bijdrage aan ons bedrijf geeft.

 

Je krijgt van ons een eigen werkauto tot je beschikking, waarmee je elke dag onderweg bent. In de werkauto vind je je eigen gereedschap en installatiematerialen. Je begint je dag op kantoor om de projecten voor die dag door te spreken en de benodigde spullen voor die projecten op te halen of je gaat direct naar de klus waarop je staat ingepland. Je voert daar diverse werkzaamheden uit, van het trekken van kabels tot het programmeren van beveiligingsinstallaties.

 

Je krijgt van ons de tijd om je werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Wij geloven namelijk dat haastige spoed zelden goed is. Wij besteden graag zoveel tijd en zorg als nodig is aan de installaties van onze klanten, zodat later de kans op storingen minimaal is. Wij werken over het algemeen van 8 tot half 5, maar als het nodig is maken we de klus af.

 

Geen dag is bij ons hetzelfde. Bij ons op kantoor wordt de planning gemaakt voor technische beveiligingsoplossingen die geïnstalleerd moeten worden of onderhoud nodig hebben. Ook kan het zijn dat er een storing optreedt bij een klant die zo snel mogelijk verholpen moet worden.

 

Als elektromonteur wil jij jezelf ontwikkelen tot elektronisch beveiligingsdeskundige. Je installeert beveiligingsinstallaties voor onze opdrachtgevers en voert zonodig werkzaamheden uit voor onderhoud en bij storingen. Ook kun je de klant van beveiligingsadvies voorzien en systemen opleveren, zodra je in het bezit bent van het TB diploma. Onze opdrachtgevers zijn divers, maar bevinden zich steeds vaker in het hoge(re) marktsegment.

 

Ben jij al specialist in technische beveiliging of je hebt de ambitie om je tot deskundige te ontwikkelen? Ben je leergierig en vindt je het prettig om te werken in een klein en specialistisch team waar veel ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief?

Dan maken we graag kennis met je!

Openstaande functies

Hieronder vind je een overzicht van de functies die momenteel beschikbaar zijn:

 

 • Installatiedeskundigen
 • Onderhoudsdeskundige

 

Wil je meer weten?

Nieuwsgierig geworden?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en spreekt ons bedrijf je aan?

 

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die veel ervaring hebben óf zich juist graag willen gaan specialiseren in technische beveiliging.

 

Wij maken graag kennis met je!

Mogen wij je uitnodigen voor een gesprek?

Wat kun je van ons verwachten?

Flexibiliteit en vrijheid in jouw werk

Wij vinden het belangrijk om onze collega’s flexibiliteit en vrijheid te geven in hun werkzaamheden. Het leveren van kwaliteit en service staat voorop. Wij vragen hierin veel van onze collega’s, maar bieden vooral de ruimte om het beste uit jezelf te halen.

Een goed salaris en veel waardering

Wij zetten graag een extra stapje voor onze klanten. Dat verwachten we ook van jou. Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit zichzelf haalt en daar stellen wij een mooie beloning tegenover. Onze technische collega’s ontvangen een goed salaris.

Investering in jouw kennis en kunde

Het leveren van kwaliteit gaat samen met gedegen kennis over ons vakgebied. Wij vinden het belangrijk om continu te investeren in de kennis en kunde van onze collega’s. Bij ons krijg je regelmatig scholing aangeboden in de vorm van cursussen en opleidingen.

Een fijne en gezellige bedrijfscultuur

Wij hebben een zeer divers team. Ieder vult elkaar aan met specifieke kennis en kunde. Wij hebben een platte organisatie en een open cultuur. Een goede sfeer vinden wij belangrijk. De meeste collega’s werken al erg lang en met veel plezier bij ons.

Ambitie krijgt bij ons alle ruimte

Dagelijks zetten wij ons in om bij onze klanten vele verschillende kwalitatieve en innovatieve oplossingen te installeren voor technische beveiliging. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een hoog ambitieniveau. Wij verwachten veel van elkaar.

Trots op je werk en trots op jou

Wij zijn ontzettend gedreven om de beste kwaliteit te leveren. Wij brengen onze oplossingen met de grootste zorg aan bij onze klanten. Alles wordt zeer netjes en zorgvuldig aangesloten. Dit levert resultaten op waar we allemaal enorm trots op zijn.

Waar kom je te werken?

Niefra Beveiligingen is een familiebedrijf. Wij bestaan al ruim 40 jaar. Wij zijn gevestigd in Diemen, maar wij werken landelijk. Wij leveren maatwerkoplossingen. Bij ons vind je geen standaardwerk en daarom is elke dag anders.

 

Onze collega’s beschrijven ons bedrijf als een gezellige en toegankelijke organisatie. Dit betekent dat wij vinden dat iedereen binnen ons bedrijf even belangrijk is. Ieder vervult zijn of haar eigen rol, maar samen zijn wij onderdeel van het geheel. En elk onderdeel is belangrijk.

 

Als je bij ons komt werken, dan werk je dagelijks met een gedreven en gespecialiseerd team aan de technische beveiliging van onze klanten. Op kantoor vind je bijvoorbeeld collega’s die zich bezig houden met het ontwerpen van technische installaties en het faciliteren van collega’s, zodat zij hun werkzaamheden goed uit kunnen voeren. In de buitendienst vind je deskundige engineers. Dit zijn onze gespecialiseerde collega’s die de installatie en het onderhoud van onze beveiligingsoplossingen bij klanten verzorgen.

 

Verder kun je ons omschrijven als een sociaal bedrijf. Dat vinden wij een belangrijke kernwaarde van ons bedrijf. We doen er alles aan om dit in de dagelijkse praktijk door te voeren en te laten blijken. Zo zijn wij flexibel ingesteld, zijn wij eerlijk en duidelijk naar elkaar én naar onze klanten, houden ons aan afspraken en zijn wij zeer betrokken naar elkaar. We zijn een team, je kunt altijd op elkaar rekenen en wij zijn ontzettend trots op ons team. Ook zijn we zakelijk en ontzettend ambitieus. Wij willen de beste zijn in ons vakgebied. We zijn kritisch, maar wel op een positieve en opbouwende manier. Wij verwachten veel van jou, maar jij mag andersom ook veel van ons verwachten!

Wil je onze collega worden?

Lijkt het jou leuk om bij Niefra Beveiligingen te werken? Bekijk de vacatures die op dit moment beschikbaar zijn óf stuur gewoon je gegevens, CV en motivatie ter attentie van Edith van Poelgeest naar solliciteren@niefra.nl. Wij maken graag kennis met je.

 

Wat bieden wij Elektrotechnische Beveiligingsmonteurs?

 • Een arbeidsovereenkomst met een contract voor onbepaalde tijd in het vooruitzicht, kortom: vastigheid en zekerheid
 • Continue ontwikkeling van je kennis en kunde
 • Salaris tussen € 2300 en € 3000 bruto per maand op basis van 40 urige werkweek
 • 25 vakantiedagen en 13 dagen ADV op basis van een 40 urige werkweek
 • Een veilige auto, kwalitatief goed gereedschap en werkkleding
 • Goede pensioenregeling
 • Professionele begeleiding
 • Goede secundaire arbeidsomstandigheden, zoals sporten op maandagavond, een ongevallenverzekering bij auto ongelukken, flexibiliteit, aandacht voor de persoon en een gestructureerde organisatie

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo elektrotechniek en enkele jaren elektrotechnische werkervaring
 • Je hebt hart voor techniek en levert kwaliteit
 • Je denkt in uitdagingen en oplossingen en hebt een proactieve houding
 • Je bent enthousiast, communicatief, collegiaal en leergierig
 • Je neemt je positieve instelling met een dosis humor mee
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Een verklaring van betrouwbaarheid is voor jou geen probleem

Wat onze
klanten over
ons zeggen.

 
 

Contactformulier compact

 
 

Interesse? Neem contact op!

 

020-6340043

 
Bel ons